Op handen | Training voor cursusleiders

Je bent enthousiast over de cursus ‘Op handen’ en wilt graag de cursus bij jou in de gemeente aanbieden. Kom dan naar de training voor cursusleiders om toegerust aan de slag te gaan.

De CGJO geeft training aan cursusleiders die de opvoedcursus ‘Op handen’ willen geven in hun gemeente. Tijdens deze training maak je kennis met het materiaal, beleef je een cursusbijeenkomst en ga je aan de slag met concrete oefeningen. Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan de wijze waarop je de training kunt aanbieden en hoe je als cursusleider jezelf kunt profileren voor de groep. Verder is er volop ruimte voor het stellen van praktische en inhoudelijke vragen over het materiaal ‘Op handen’.

 
Datum en locatie
De eerstvolgende training voor cursusleiders zal in september 2020 worden gepland. Er wordt naar locatie in het westen van het land gezocht.
Programma
18:45 – 19:00 Inloop
19:00 – 21:15 Training:
Opening
Introductie van de cursus ‘Op handen’
    Vanuit de praktijk
    Ervaar een cursusavond
    Tips voor het organiseren van de cursus: Voorbereiding van de avond, team, PR, etc.
    Praktijkoefening
21:15 Afsluiting
* wijzigingen voorbehouden.
Kosten
De kosten voor de training zijn €25. Dit is inclusief de digitale handleiding ter waarde van €15. Deze handleiding wordt vooraf toegestuurd. Mocht je de digitale handleiding al hebben geef dit dan aan op het aanmeldformulier, dan verrekenen we dit bij de incasso.
Aanmelden 
Aanmelden kan t.z.t. via dit formulier.
Vragen?
Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op.