Supervisie

Supervisie is een leertraject onder leiding van een supervisor waarin mensen, die beroepsmatig met mensen werken, hun eigen stijl van werken verbeteren en actualiseren.

Het betreft en traject van tenminste 10 sessies. Na afloop ontvangt de deelnemer een LVSC erkent certificaat voor de ontvangen supervisie. Supervisie kan individueel worden gegeven of in groepen van 2 tot 4 personen.

De supervisie wordt verzorgt door Kasper van Helden. Hij is LVSC geregistreerd supervisor. Interesse of wil je meer informatie: neem gerust contact op!

Mirjam de Stigter, jeugdwerker:

“Supervisie  is een mooie manier om even vanuit een afstandje naar je eigen functioneren in je eigen werkcontext te kijken. Kasper zorgde steeds voor een veilige sfeer waardoor je ruimte ervoer om je eigen casussen in te brengen en je vrij te voelen om te delen wat je wilde. Supervisie is daarnaast ook heel goed voor je persoonlijke ontwikkeling als mens, omdat je naast je persoonlijke functioneren en je eigen werkcontext ook altijd jezelf als persoon meeneemt. Daarom zou ik iedereen supervisie kunnen aanraden!”