Bidden met jongeren: hoe doe je dat?

Vijf tips om met en voor elkaar te bidden:

1. Maak als club een appgroep aan. Gebruik deze appgroep dan om bidpunten in te zetten. Als een jongere dan iets heeft waar voor gebeden kan worden kan dat in deze appgroep gezet worden. Zo wordt er met elkaar meegeleefd en wordt er voor elkaar gebeden.
2. Ditzelfde kan gedaan worden met een appgroep voor dankpunten.
3. In je gezin kun je een doosje of een glazen pot neerzetten bij de eettafel, waarin de gezinsleden bid- en dankpunten in kunnen doen. Na een maand kun je dan de briefjes eruit halen en ontdekken welke gebeden verhoord zijn.
4. Maak een planning wanneer je voor welke jongeren bidt.
5. Stuur een berichtje aan je jongere met de mededeling dat je voor hen bidt en vraag of er nog een punt is wat je in je gebed mee kunt nemen.

Meer tips voor je jeugdwerk krijgen? Abonneer je op onze nieuwsbrief en je krijgt ze elke maand in je mailbox!