Go Girls – 10 – Me in the mirror

Van Plonie Pantjes hebben we het super goede (en zelfgeschreven) clubprogramma `Go Girls` voor meisjes gekregen. Het programma bestaat uit tien delen en is ook zeer geschikt voor meiden zonder kerkelijke achtergrond.

Je ontkomt er niet aan. De spiegel. Nog geen 10 minuten nadat je wakker bent geworden sta je aan de wastafel en kijk je… in de spiegel. In je slaapkamer zoek je de juiste kleding bij elkaar en weer ontmoeten je ogen je eigen ogen… in de spiegel. Onderweg naar school fiets je langs winkels en we kunnen het niet laten. We draaien ons hoofd even opzij en we ontmoeten ons eigen gezicht in de spiegeling van de winkelruit.

Hieronder kun je het tiende deel ‘Me in the mirror’ downloaden.

Programma

Te gebruiken voor: Club speciaal voor meiden

Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Tags: meidenclub, missionair, tieners, werkvormen