Go Girls – 2 – Back to School

Van Plonie Pantjes hebben we het super goede (en zelfgeschreven) clubprogramma `Go Girls` voor meisjes gekregen. Het programma bestaat uit tien delen en is ook zeer geschikt voor meiden zonder kerkelijke achtergrond.

De meiden zijn in hun dagelijks leven op verschillende plekken. Thuis, op de sportclub, bij vriendinnen, maar ook brengen ze veel van hun tijd door op school. School is de plek waar vriendschappen worden gesloten en verbroken, waar geoefend wordt in het omgaan met gezag en waar de meiden voorbereid worden op hun toekomst. Vandaag willen we dit terrein verkennen. Daarnaast maken we kennis met Jezus die, ondanks dat hij de Zoon van God was ervoor koos om bezig te zijn met de dingen van Zijn Vader. Maar… wist hij niet alles al?

Hieronder kun je het tweede deel ‘Back to school’ downloaden.

Programma
Bijlage 1
Bijlage 2

Te gebruiken voor: Club speciaal voor meiden
Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Tags: meidenclub, missionair, tieners, werkvormen