Go Girls – 3 – Best Friends Forever

Van Plonie Pantjes hebben we het super goede (en zelfgeschreven) clubprogramma `Go Girls` voor meisjes gekregen. Het programma bestaat uit tien delen en is ook zeer geschikt voor meiden zonder kerkelijke achtergrond.

Alle meiden kennen het: BFF. BFF staat voor Best Friends Forever! Je hartsvriendin. Het is de vriendin die altijd op de eerste plaats staat. Het is ook de meest kwetsbare vriendschap, want er worden (onbewust) hoge eisen aan gesteld. Harten worden niet alleen gebroken door verkering die uitgaat, maar ook door vriendinnen die je laten zitten. In dit programma willen we met de meiden nadenken over vriendschap. Wat is vriendschap nou eigenlijk? Wat verwachten we van vriendinnen en wat doen wij als het anders gaat? Ook maken we kennis met Jezus en zijn vrienden. Wist je dat hij ook 3 BFF-ers had? En dat Hij er ook niet altijd makkelijke vriendschappen op nahield? Wat kan Jezus ons leren over vriendschappen?

Hieronder kun je het derde deel ‘Best Friends Forever’ downloaden.

Programma
Bijlage 1
Bijlage 2

Te gebruiken voor: Club speciaal voor meiden
Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Tags: meidenclub, missionair, tieners, werkvormen