Go Girls – 5 – Kerst, hoop voor de wereld

Van Plonie Pantjes hebben we het super goede (en zelfgeschreven) clubprogramma `Go Girls` voor meisjes gekregen. Het programma bestaat uit tien delen en is ook zeer geschikt voor meiden zonder kerkelijke achtergrond.

Buiten hangen de lichtjes en binnen zie je knusse huiskamer met een kerstboom, kaarsen en misschien wel een knisperende open haard. Buiten is het donker, maar binnen zoeken we elkaar op. Kerst. Het feest van de hoop. Hoop, omdat God zijn belofte inlost en Zijn Zoon naar deze wereld laat komen om ons voor te leven en om voor onze zonden te sterven. Zijn leven geeft ons een toekomst met eeuwigheidwaarde.

Hieronder kun je het vijfde deel ‘Kerst, hoop voor de wereld’ downloaden.

Programma

Te gebruiken voor: Club speciaal voor meiden
Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Tags: meidenclub, missionair, tieners, werkvormen