Go Girls – 7 – Help! wat gebeurt er nu?!

Van Plonie Pantjes hebben we het super goede (en zelfgeschreven) clubprogramma `Go Girls` voor meisjes gekregen. Het programma bestaat uit tien delen en is ook zeer geschikt voor meiden zonder kerkelijke achtergrond.

Dit programma gaat over het thema: als je leven opeens anders loopt. Het leven van tienermeiden gaat niet altijd over rozen. Los van het feit dat er in je lijf een hoop veranderingen plaatsvinden, kan er ook nog van alles gebeuren daar om heen. Je ouders gaan scheiden, je blijft zitten, je beste vriendin ziet je opeens niet meer staan, je moet verhuizen…

Hieronder kun je het zevende deel ‘Help! Wat gebeurt er nu?!’ downloaden.

Programma
Bijlage 1
Bijlage 2

Te gebruiken voor: Club speciaal voor meiden
Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Tags: meidenclub, missionair, tieners, werkvormen