Go Girls – 8 – Valentijn

Van Plonie Pantjes hebben we het super goede (en zelfgeschreven) clubprogramma `Go Girls` voor meisjes gekregen. Het programma bestaat uit tien delen en is ook zeer geschikt voor meiden zonder kerkelijke achtergrond.

Dit programma is geschreven om samen met de meiden na te denken over verliefdheid, jongens en grenzen. Het programma kan aanleiding geven om bepaalde onderwerpen verder met de meiden te verdiepen. Wees hier alert op, waar ligt de vraag? Of waar ervaar je als leiding zelf zorg als je hoort hoe de meiden met dit onderwerp bezig zijn. God heeft deze meiden mooi gemaakt en wil dat ze mooi, sterke, godvrezende vrouwen worden. Hoe mag jij als leiding hen hierin ondersteunen? Hoe sterk ben je zelf?

Hieronder kun je het achtste deel ‘Valentijn’ downloaden.

Programma
Bijlage 1

Te gebruiken voor: Club speciaal voor meiden
Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Tags: meidenclub, missionair, tieners, werkvormen, seksualiteit