Kerst programma`s Young & Holy

Young & Holy brengt elke week materiaal uit voor kinder- en jongerenclubs: “Het geloofsgesprek“. We mogen het kerstprogramma van 2018 gratis met jullie delen.

Download de programma’s voor kinderen en jongeren.
Geloofsgesprek kids: Drie koningen
“Driekoningen is een christelijke feestdag die elk jaar op 6 januari wordt gevierd en waarop men de Bijbelse gebeurtenis herdenkt van de wijzen uit het oosten die een opgaande ster zagen en de geboren koning gingen zoeken. Ga vandaag met de kinderen op zoek naar de ster.”
Het programma bevat: Een speurtocht naar sterren, vertelling en gesprek over het verhaal van de drie wijzen en drie spellen.
Geloofsgesprek jongeren: Kerst Review
“Kerst is het meest bekende Bijbelverhaal in Nederland. Vandaag gaan jongeren laten zien hoe goed ze het verhaal echt kennen. Jullie wandelen net alsof je Jozef en Maria bent op de terugweg naar huis. Op weg naar huis denk je vaak terug aan alle dingen die gebeurd zijn, sinds de dag dat je de deur achter je dicht deed.”
Het programma bevat: gespreksvragen, verdiepingsmateriaal en drie spellen.
Abonnement op geloofsgesprek
Is het materiaal van Young & Holy je bevallen? Voor €52 per jaar ontvang je elke week een actueel programma in je mailbox. Meer informatie zie https://www.youngholy.nl/geloofsgesprek