Themamap jeugdzondag 2019: Lekker belangrijk

Zoals elk jaar brengt de CGJO een map uit voor de jeugdzondag, ook wel startzondag genoemd. Het thema van dit jaar is: Lekker belangrijk! Download nu de map met preekschetsen, starters en verwerkingen!

De map bevat materiaal voor twee diensten en verwerkingen voor thuis. In de eerste dienst staat het verhaal van de genezing van Naäman centraal. De kern van de dienst is: Kinderlijk geloof kan wonderen doen. In de tweede dienst staat het verhaal de roeping van Gideon centraal. De kern bij deze dienst is: God roept juist mensen die zichzelf onbelangrijk vinden.

Deze map is geschreven voor de jeugdzondag, maar is tijdloos en voor elke gewenst jeugd of gezinsdienst te gebruiken.
Via de links hieronder kunt de volledige map en de losse bijlagen downloaden.
Bijlagen: