Vacature jeugdwerkadviseur

De Christelijke Gereformeerde Jeugdwerk Organisatie (CGJO) is een jeugdwerkorganisatie binnen de Christelijke Gereformeerde Kerken. We streven ernaar dat er bloeiend jeugdwerk is in elke (CGK) kerk, met als doel dat jongeren Jezus leren kennen. De CGJO biedt toerusting op maat voor jeugdleiders die werken met kinderen, tieners en jongvolwassenen.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Jeugdwerkadviseur (M/V)
voor 16 uur per week

Wat ga je doen?

Je gaat de Christelijke Gereformeerde Kerken ondersteunen en adviseren m.b.t. hun jeugdwerk. Daarvoor onderhoudt je contacten met gemeenten en geef en ontwikkel je trainingen en begeleidingstrajecten. Daarnaast ondersteun je ze ook op afstand door het ontwikkelen van materiaal en Bijbelstudies en werk je mee aan ons magazine BelievID en de gelijknamige website met bijbelstudiemateriaal voor tieners.

Dit doe je graag omdat jij hebt liefde voor God en Zijn kerk, je hart hebt voor kinderen, pubers en jongvolwassenen en je het heel belangrijk vindt dat zij God en de bijbel leren kennen. Daarnaast heb je passie om ouders en kerken toe te rusten op het gebied van geloofsopvoeding.

Wie zoeken we?

Je bent een echte teamplayer die ook zelfstandig en projectmatig kan werken. Je bent een netwerker en kijkt over kerkmuren heen. Daarnaast heb je goede communicatieve, instructieve en inspirerende vaardigheden en vind je het leuk om voor een groep te staan. Je bent een echte adviseur en procesbegeleider en als je ook nog een beetje humor hebt vinden wij dat niet erg 🙂

Wat vragen wij?

  • Relevante afgeronde HBO/WO-studie (bijvoorbeeld richting Theologie, SPH of Pedagogiek)
  • Je hebt affiniteit met de Christelijke Gereformeerde Kerken en je bent meelevend lid van een gereformeerde geloofsgemeenschap.
  • Je hebt een flexibele werkhouding. Je bent in de avonden beschikbaar voor het geven van een training.
  • Je bent bereid te reizen door het land en in bezit van rijbewijs B en een auto.
  • Je bent bereid om op kantoor in Apeldoorn te werken, maar kunt ook thuis werken als de omstandigheden daarom vragen.

Wat bieden wij?

  • Een verantwoordelijke en zelfstandige baan bij een mooie organisatie met hart voor jeugd
  • Een team van leuke collega’s
  • Een netwerk aan contacten met vrijwilligers en professionals binnen en buiten ons kerkverband
  • Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met de geboden functie en in lijn met de CAO Protestantse Kerken in Nederland.

Reageren?

Stuur je motivatie en CV graag uiterlijk 1 november 2020 per e-mail naar A.C van Engelenburg (Arco), penningmeester van het bestuur van de CGJO (cgjo@v-engelenburg.nl) De kennismakingsgesprekken vinden ’s avonds plaats in de week van 16 november 2020. De 2e ronde is in de week van 12 december 2020.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met
Arco van Engelenburg, (penningmeester) T: 06 131 08 823 of Jenne Minnema (jeugdwerkadviseur) T: 06 412 53 652

Gerelateerde berichten