Skip to main content
 • Welke jeugdtrends

  Wij willen dat jongeren Jezus leren kennen

  De CGJO is een jeugdwerkadviesbureau vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerk. We gaan voor bloeiend jeugdwerk in elke kerk en inspirerende geloofsopvoeding thuis.

Wij zetten alles wat wij in huis hebben in om het jeugdwerk in de kerken te versterken.

Producten

Webshop

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Map Veilig Jeugdwerk

  Veilig jeugdwerk in je gemeente invoeren kan een klus zijn. Deze map wil je hierbij helpen en bevat achtergrondinfo, voorbeeldprotocollen en andere informatie om seksuele veiligheid bespreekbaar te maken in jouw gemeente.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Met de Bijbel aan de slag NT

  Jonge tieners zijn zeer leergierig en gaan nog enthousiast op zoek naar nieuwe kennis. Speciaal voor deze jongeren is er een aansprekende catechesemethode. Vol basiskennis van de Bijbel, interessante weetjes, praktische opdrachten en leuke leerelementen.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Handboek voor catecheten

  Catechese geven is een van de mooiste taken in de gemeente. De boodschap die je doorgeeft verandert levens en de doelgroep waarmee je werkt, is altijd verrassend. Maar makkelijk is het niet altijd. Dit handboek kan je helpen.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Handboek voor kerkelijke coaches

  Dit Handboek is een boek uit de serie Werken in de Kerk. Hoe kun je in je kerkelijke gemeente groei stimuleren? Hoe kun je mensen stimuleren hun gaven en talenten vruchtbaar in te zetten?

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Het Boekje

  Wat is seksualiteit? Wat doet het met je? Wat zijn de verschillen tussen jongens en meiden? En wat staat er nu eigenlijk in het Grote Boek over seksualiteit?

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Met de Bijbel aan de slag Oude Testament

  Deze basiscatechese is voor 10 en 11 jarigen geschreven om de Bijbel te ontdekken. Het is aantrekkelijk gemaakt zodat het passend is bij de ontwikkeling van jonge tieners. Ze zijn leergierig en ze willen ontdekken hoe het zit. In 25 lessen wordt elk Bijbelboek uit het Oude Testament behandeld aan de hand van tekst-informatie, verwerkingsvragen, spelelementen en opdrachten.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  De rode draad door de christelijke feesten

  Dit gezinsdagboek biedt voor elk christelijk feest een aantal weken van voorbereiding en materiaal om het samen te vieren. Elke week bevat een uitgebreid gezinsmoment en vijf kortere themastukjes met vragen en creatieve opdrachten.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Handleiding Met de Bijbel aan de slag NT

  De handleiding is voor iedere catecheet die met de basiscatechese methode ‘Met de Bijbel aan de slag’ werkt

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Op handen - handleiding

  Deze digitale handleiding hoort bij de cursus geloofsopvoeding ‘Op handen’ voor jonge ouders. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten. Voor elke bijeenkomst is een uitgebreide uitleg en presentatie beschikbaar.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Themamap Geloofsopvoeding

  Veel ouders worden graag ondersteund in de (geloofs)opvoeding van hun kinderen. De kerk kan hierin een belangrijke rol spelen. Deze themamap staat vol met materiaal waarmee ouders in de kerk kunnen worden ondersteund bij de (geloofs)opvoeding.

Jeugd

Als team zetten wij ons dagelijks in om het jeugdwerk te versterken. Heb jij ideeën of wil je meewerken? Neem dan contact met ons op!

Coaching

Training

Webshop

Magazines

Podcast

Tips