Skip to main content
 • Welke jeugdtrends

  Wij willen dat jongeren Jezus leren kennen

  De CGJO is een jeugdwerkadviesbureau vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerk. We gaan voor bloeiend jeugdwerk in elke kerk en inspirerende geloofsopvoeding thuis.

Wij zetten alles wat wij in huis hebben in om het jeugdwerk in de kerken te versterken.

Producten

Webshop

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Handboek voor catecheten

  Catechese geven is een van de mooiste taken in de gemeente. De boodschap die je doorgeeft verandert levens en de doelgroep waarmee je werkt, is altijd verrassend. Maar makkelijk is het niet altijd. Dit handboek kan je helpen.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Samen Jong

  Hoe kun je kerkzijn met alle generaties? Welke waarden zijn kenmerkend voor geloofsgemeenschappen waar jonge mensen zich thuis voelen?

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Met de Bijbel aan de slag NT

  Jonge tieners zijn zeer leergierig en gaan nog enthousiast op zoek naar nieuwe kennis. Speciaal voor deze jongeren is er een aansprekende catechesemethode. Vol basiskennis van de Bijbel, interessante weetjes, praktische opdrachten en leuke leerelementen.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Handboek voor kinder- en jeugdpastoraat

  Dit boek is een handboek uit de serie Werkers in de Kerk. Jongeren en ouderen verschillen nogal van elkaar. Jongerenpastoraat vraagt dan ook om een andere aanpak dan het pastoraat aan volwassenen.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Tijdlijn Oude Testament

  Deze full colour tijdlijn banner is een mooie zeer stevige banner om op te hangen in je jeugdwerkruimte. Deze tijdlijn hoort bij de methode Met de bijbel aan de slag maar is ook prima los te gebruiken als aanleiding voor het vertellen van Bijbelverhalen.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Map Veilig Jeugdwerk

  Veilig jeugdwerk in je gemeente invoeren kan een klus zijn. Deze map wil je hierbij helpen en bevat achtergrondinfo, voorbeeldprotocollen en andere informatie om seksuele veiligheid bespreekbaar te maken in jouw gemeente.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  De rode draad door de christelijke feesten

  Dit gezinsdagboek biedt voor elk christelijk feest een aantal weken van voorbereiding en materiaal om het samen te vieren. Elke week bevat een uitgebreid gezinsmoment en vijf kortere themastukjes met vragen en creatieve opdrachten.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  De rode draad van Gods liefde - Ontdek het samen

  Dit prentenboek laat zien dat er één verhaal is dat alles met elkaar verbindt: het verhaal van Gods liefde. Met dit boek kunnen volwassenen samen met kinderen ontdekken hoe Gods liefdevolle reddingsplan als een rode draad door de Bijbel loopt.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Handboek voor kinderwerkers

  Handboek voor kinderwerkers is uit de serie Werken in de Kerk.

 • Webshop CGJO Webshop CGJO

  Met de Bijbel aan de slag Oude Testament

  Deze basiscatechese is voor 10 en 11 jarigen geschreven om de Bijbel te ontdekken. Het is aantrekkelijk gemaakt zodat het passend is bij de ontwikkeling van jonge tieners. Ze zijn leergierig en ze willen ontdekken hoe het zit. In 25 lessen wordt elk Bijbelboek uit het Oude Testament behandeld aan de hand van tekst-informatie, verwerkingsvragen, spelelementen en opdrachten.

Jeugd

Als team zetten wij ons dagelijks in om het jeugdwerk te versterken. Heb jij ideeën of wil je meewerken? Neem dan contact met ons op!

Coaching

Training

Webshop

Magazines

Podcast

Tips