LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

CGJO - Christelijke Gereformeerde Jeugdwerk Organisatie - Agenda

Agenda


INNOV8-conferentie

07-05-2019

MissieNederland

Innov8.jpg

Op 7 en 8 mei is de tweejaarlijkse INNOV8-conferentie voor professionals in het jeugdwerk. De INNOV8-conferentie heeft dit jaar als thema: ME & YOUth; jezelf verbinden aan de volgende generatie en de volgende generatie verbinden aan het evangelie.

INNOV8 is een netwerk van MissieNederland waarin de CGJO en nog zo’n 40 andere (jeugdwerk)organisaties en kerkgenootschappen, verbonden zijn in een gezamenlijke missie om kerken te helpen het evangelie door te geven aan de volgende generaties.

De INNOV8-conferentie heeft dit jaar als thema: ME & YOUth; jezelf verbinden aan de volgende generatie en de volgende generatie verbinden aan het evangelie. In het programma wordt er steeds gekeken naar die verbinding. Hoe komt die tot stand? Welke nieuwe of bijzondere vormen van verbinding met de volgende generaties zijn er? Welke kloven zien we in de kerk, waarin die verbinding met de jongere generaties mist?

Zo zal tijdens de conferentie onder anderen spreken: Ron Becker ‘Theologie en je blik op jeugd’, Jurjen ten Brinke ‘Jeugdwerk uit een stuk’, Ruth Valerio ‘Youth & (ECO) Mission’ en vele anderen. Zie voor een samenvatting van het programma hieronder. Voor het uitgebreide programma en aanmelding kun je naar www.missienederland.nl/meyouth. 

Als deelnemer van MissieNederland mogen wij een extra korting aanbieden van 25 euro, bovenop de vroegboekkorting voor 1 april. Neem voor meer informatie over deze korting contact op via jeugdbureau@cgjo.nl.

Programma
Dinsdag 7 mei:
 • André Bikker: Herbronnen, om vanuit de bron te verbinden
 • YOUth Exposure: kennismaken met vormen en initiatieven uit heel het land die op bijzondere wijze zich verbinden aan de volgende generatie
 • Jeugdwerk uit een stuk. Leren vanuit het holistisch denken van Integral Mission.
 • YOUth TED-talks: drie sprekers die kort en krachtig jou meenemen in de thema’s: Theologie en je blik op jeugd, Gen Z, hoe ziet de jongste generatie er uit?, Wat drijft jou voor jeugdwerk.
 • YOUth & (ECO) Mission: Ruth Valerio, over jongeren en klimaat 
 • YOU & ME time: tijd om collega’s te ontmoeten
Woensdag 8 mei:
 • ME & YOUth Expertise Connected: In twee rondes verbinden we jouw vragen uit de praktijk aan de expertise van anderen en jouw expertise aan vragen van je collega’s
 • ME & YOUth INNOV8 netwerk: workshops van organisaties uit het INNOV8 netwerk met onder anderen:
  • Veranderingsprocessen in de kerk, Sabine Van der Heijden (Christelijk Hogeschool Ede)
  • Een brug slaan tussen kerkelijk en straatjeugdwerk, Willem Klapwijk (Youth for Christ) en Jonathan Pellegrom (Agape, Streetlink)
  • Vrijwilligers met volle agenda’s toerusten, Gwenda Visscher (Vrije Evangelisatie Zwolle) en Thirza Roor (Navigators LEF)
 • Slotviering: Olaf ten Napel Verbonden weer op weg.