LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

CGJO - Christelijke Gereformeerde Jeugdwerk Organisatie -

Downloads

  • alle soorten downloads
  • Magazine BelievID
  • Themamap jeugdzondag
  • Jaarverslag
  • Onderzoek
  • Overig

Outline 41 `Comfortzone`

Klik op `meer info` voor extra informatie en de mogelijkheid om deze Outline als PDF te downloaden.

Lees meer...

Outline 42 over `Samen zijn`

Klik op `meer info` voor extra informatie en de mogelijkheid om deze Outline als PDF te downloaden.

Lees meer...

Startthema 2016-2017 Comfortzone

Het startthema van het seizoen 2016-2017 is `Comfortzone`. In je comfortzone voel je je veilig. Je bent op een vertrouwde plek.Buiten je comfortzone liggen uitdagingen. Hoe ga je hiermee om en wat zegt de Bijbel? Klik op `meer info` voor de download!

Lees meer...

Diacoon `Deel je leven`: hoe betrek je jongeren bij diaconaat?

Hoe betrek je jongeren bij diaconaat? Kan dat überhaupt? In deze speciale uitgave van `Diacoon` worden heel veel concrete tips en achtergronden gegeven hoe je met jongeren met diaconaat aan de slag kan. Als CGJO mochten we hieraan meeschrijven.

Lees meer...

Outline 43 Hoop

Magazine Outline `Hoop`

Lees meer...

Outline 44 `Muziek`

Met interviews met o.a. Trinity, Sela, Laurine Jansen, het nieuwe startthema en nog veel meer.

Lees meer...

Startthema 2017-2018: Next2You

Het startthema 2017 - 208 heeft als thema meegekregen: Next2You. Het thema heeft een diaconale insteek en bevat naast de diensten veel materiaal, links en verwerkingstips .

Lees meer...

Outline 45 `Jongeren en diaconaat`

Hoe betrek je jongeren bij diaconaat? Wat is er wel en niet mogelijk? Zanger en muzikant Christian Verwoerd, ds Marten van Gurp, Willem-Jan van der Ven (World Servants) Ruben Vlot (IJM) Lude Rozema, Arjan Paas, en Rikko Voorberg geven hun visie en tips.

Lees meer...

Outline 46 Geloofsopvoeding

Download hier de volledige Outline over geloofsopvoeding, met onder andere: Interview met Willemijn de Weerd, Interview Parenting Course, GIO avonden en een interview met Fianne de With.

Lees meer...

Outline 47 Relationeel Jeugdwerk

Relationeel jeugdwerk, hoe doe je dat? Wat zijn do`s en dont`s? Ervaringsdeskundigen geven praktische aanwijzingen en een onderbouwing over het hoe en waarom van relationeel jeugdwerk. Download hier de volledige Outline!

Lees meer...

Startmap Face 2 Grace

Download hier de startmap Face 2 Grace en de losse bijlagen. Een complete map voor 2 diensten en verwerkingen voor thuis.

Lees meer...

Outline 48: Seksualiteit

Seksualiteit en jongeren: wat kun je daar mee? Hoe bespreek je dit onderwerp met kinderen en pubers? In deze Outline veel praktische tips over hoe dit onderwerp bespreekbaar te maken.

Lees meer...

Outline 49: Genade

Outline 49 staat helemaal in het teken van genade. Hoe leggen we dit begrip uit aan onze kinderen? Hoe genadig zijn jongeren voor zichzelf? Hoe ga je daar als jeugdwerker mee om? En nog veel meer...

Lees meer...

Outline 50: Feest in de kerk!

``Gewaardeerd worden als mens: dat is voor mij feest!`` | Matthijs Vlaardingerbroek: ``Ons Godsbeeld klopt niet.`` | DJ Roberto Rosso over God en dance | Feestvieren met kinderen | 50e Outline: een terublik!

Lees meer...

Themamap Geloofsopvoeding

Veel ouders worden graag ondersteund in de (geloofs)opvoeding van hun kinderen. De kerk kan hierin een belangrijke rol spelen. Deze themamap staat vol met materiaal waarmee ouders in de kerk kunnen worden ondersteund bij de (geloofs)opvoeding.

Lees meer...

Outline 51: Missionair jeugdwerk

Hoe missionair is jouw jeugdwerk en hoe kun je daarin groeien. Deze Outline staat vol met inspirerende voorbeelden en tips over missionair jeugdwerk.

Lees meer...

Outline 52: Bidden

Reyer: ``We zijn gemaakt om te aanbidden`` | Ron van der Spoel: ``Bidden is een geheim wapen`` | Erika van Nes: ``Begin zo vroeg mogelijk`` | Tips om te bidden met je jongeren

Lees meer...

Themamap jeugdzondag 2019: Lekker belangrijk

Zoals elk jaar brengt de CGJO een map uit voor de jeugdzondag, ook wel startzondag genoemd. Het thema van dit jaar is: Lekker belangrijk! Download nu de map met preekschetsen, starters en verwerkingen!

Lees meer...

BelievID 53: Leve de jeugdwerker

Jeroen voor `t Hekke: ``Ouders verwachten soms dat jeugdleiders het magische middel zijn dat hun kind gaat geloven`` | Anne-Mareike Schol: ``Jongeren hebben iets extra`s nodig om de weg naar de bijbel te vinden.``

Lees meer...

BelievID 54 : Talenten

Rachel Rosier: ``God heeft mij stoutmoediger gemaakt.`` | Els van Dijk: ``Een generatiekloof is echt niet nodig.`` | Boekbespreking: Hartelijk getalenteerd | En nog veel meer leesplezier over talenten.

Lees meer...

BelievID 55: Hoe betrek je alle jeugd?

Tim Zing!: ``Elk jaar heb ik een geloofs-coming-out`` | Margriet van der Kooi: ``Zeg niet `mijn kind gelooft niet meer``` | Inge Bosscha: ``De kerk verlaten kan een verwarrend en pijnlijk proces zijn`` | Greetje van der Horst: ``Jeugdwerk is het mooiste..

Lees meer...

Themamap startzondag 2020: Leef!

Zoals elk jaar brengt de CGJO een map uit voor de startzondag. Het thema van dit jaar is: Leef! Download nu de map met preekschetsen, starters en verwerkingen!

Lees meer...

BelievID 56: Geloof in het gezin

Bert Reinds: ``Jeugdwerkers kunnen heel goed verbinden.`` | Struikelende gelovige | Corien Rietberg: ``Kinderen leren er niets van als we hun moeilijkheden oplossen.``

Lees meer...

Er zijn geen gegevens gevonden.