LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

CGJO - Christelijke Gereformeerde Jeugdwerk Organisatie - Nieuws

Nieuws


Symposium Heilige Huizen

25-11-2018

Symposium Heilige Huizen

Geloof in het gezin organiseert op D.V. 30 januari een symposium over: Hoe kan de kerk ouders dienen in het heiligen van hun huis? Hoe kunnen prediking en pastoraat ouders helpen bij de geloofsopvoeding?

Gezinnen als heilige huizen waarin de bewoners zich toewijden aan de hemelse Vader, hoe mooi is dat: ouders die wandelen met God, hun kinderen hierin voor gaan en zich hierin gesteund weten door hun kerk. Echter, in de praktijk is het heiligen van onze huizen vaak een zoektocht en worsteling. Hoe kan de kerk ouders dienen in het heiligen van hun huis? Hoe kunnen prediking en pastoraat ouders helpen bij de geloofsopvoeding?

Op D.V. woensdag 30 januari organiseert Geloof in het gezin samen met de Theologische Universiteit Apeldoorn en de Christelijke Hogeschool Ede een symposium onder de titel Heilige Huizen. Dr. Jos de Kock zal een lezing verzorgen over geloofsopvoeding en prediking. Laurens Snoek zal spreken over opvoeding en pastoraat. Daarnaast is er een ruim aanbod van diverse workshops.

Voor meer informatie bezoekt u www.geloofinhetgezin.nl/symposium